Nieuws van de Heerlijkheid

April 2019

Wat hadden we een mooie Pasen, een volle camping met schitterend weer! Op de zaterdag voor Pasen zijn er foto's gemaakt om zo een virtuele tour over de camping te maken. Een kijkje bij het toiletgebouw en bij het water mag natuurlijk niet ontbreken! 

Klik hier voor de Google Streetview fototour over de camping!

Maart 2019

15 maart is de camping weer open gegaan, gelijk het eerste weekend was het nog niet heel mooi weer, maar het weekend van 23 en 24 maart maakte veel goed! Veel losse gasten hadden hun camper en caravan weer uit hun winterslaap gehaald.

De winter zijn we goed doorgekomen, de windsingels zijn weer flink gesnoeid om zo een gezonde beplanting te houden. We hebben extra verharde camperplaatsen aangelegd met 10 ampere stroom. Om zo ook bij natte periode de campers goed te kunnen plaatsen. Verder is er een stuk elektra vernieuwd op de minicamping en hebben we het erf iets uitgebreid met verharding.

Het nieuwe reserveringsprogramma werkt goed, op veel puntjes is het nog wennen, maar de gasten weten het systeem goed te gebruiken. Voor het Hemelvaartsweekend is de camping al bijna volgeboekt!

Oktober 2018

We hebben een nieuwe website! De oude website gaf de laatste tijd wat problemen, dus tijd voor een nieuwe. De nieuwe site is weer helemaal up tot date en wordt ook gelijk gecombineerd met een nieuw reserveringssysteem. Vanaf seizoen 2019 kunt u nog makkelijker reserveren en de beschikbaarheid controleren. 
Komende dagen en weken zal de site nog verder gevuld worden, mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

November 2018

De camping is weer in wintersluiting. Na een koude en natte start in maart hebben we een topzomer en een schitterend najaar gehad. Het nieuwe toiletgebouw heeft goed gedraaid en is goed ontvangen door de gasten. Wanneer het weer meewerkt gaan we 15 maart 2019 weer open! Nu aankomende winter weer snoeien, onderhoud en nieuwe ideeen uitwerken! Tot volgend seizoen!


Heerlijkheid Wolphaartsdijk op Instagram