Nieuws

Genomineerd voor beste kleine camping van het jaar!

Op 20 juli is bekend geworden dat we genomineerd zijn voor beste kleine camping van het jaar van de ANWB. We zijn uiteraard enorm trots op deze nominatie. Nu willen we het ook graag worden natuurlijk. Hiervoor moet er gestemd worden, dit is heel eenvoudig en voor de stemmers heeft u ook nog kans op een leuke prijs!

ga naar: www.anwbcamping.nl/stemmen

 

 

Juli 2022

Het hoogseizoen is weer goed begonnen. We hebben op dit moment heel mooi weer en de vooruitzichten blijven goed. Indien u nog wilt reserveren kunt u dit doen via de speciale pagina. Hier kunt u ook gelijk de beschikbaarheid inzien. Vooral de doordeweekse dagen zijn er nog mogelijkheden.

Januari 2022

De winter is alweer halverwege. Wij wensen iedereen een gezond 2022 met vooral veel mooi kampeerweer! De mogelijkheid om te reserveren is weer open gezet op de website. U kunt uw boekingen weer plaatsen. Mocht u nog vragen hebben dan horen we dat graag. Het makkelijkste is via de e-mail.

 

Zomer 2021

Het voorseizoen is inmiddels achter de rug en de zomer is alweer begonnen. Al met al gelukkig met mooi weer. De weekenden zijn deze zomer al volgeboekt. Vanaf 22 augustus is er weer eventueel plaats vrij. Mocht u door de week nog willen komen, dan kunt u de website raadplegen voor actuele beschikbaarheid. Er zijn voor enkele nachten nog plaatsen vrij.

 

Maart 2021

De opening van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Eind februari kwam het bericht van de Veiligheidsregio Zeeland dat de recreatiesector in ieder geval niet gesloten wordt zoals in 2020. We gaan dus gewoon uit van een opening op 15 maart 2021. 

 

Wat betreft boekingen en corona in 2021

2020 was voor De Heerlijkheid door Covid-19 een vreemd jaar wat betreft boekingen en annuleringen. Een onverwachte ervaring die veel extra tijd van ons heeft gevraagd en waarvan we ook geleerd hebben. Goede annuleringsvoorwaarden aan onze kant en het belang van een annuleringsverzekering voor jullie als gasten zijn daarbij van groot belang.

Boekingen annuleren

Indien de overheid bepaalt dat onze camping of het sanitaire gebouw niet open mogen in de periode dat je bij ons komt, krijg je het volledige bedrag terug, kan je het verblijf omboeken of kun je kosteloos annuleren.

Als alles gewoon open mag, maar je toch wil afzien van de boeking vanwege bijvoorbeeld een van onderstaande redenen dan gelden onze vaste annuleringsvoorwaarden.

  • Angst voor gezondheid en liever niet op vakantie;
  • Vanwege kwetsbare familie leden of omdat je op leeftijd bent;
  • Horeca en musea nog gesloten zijn en je daarom wilt annuleren;
  • Je ziek bent of in quarantaine moet blijven en daarom niet kunt komen;
  • Je de vakantie moet afbreken omdat je ziek wordt, een familielid ziek wordt;
  • Bij advies: beperk niet noodzakelijke reizen, de NL-overheid staat binnenlandse vakantie toe
  • Je moet wachten op de uitslag van een corona test.

Lees daarom goed onze annuleringsvoorwaarden en de informatie over je verblijf en het corona virus door voordat je boekt. En hou daar rekening mee als je boekt. Als je twijfelt of een vakantie veilig is, reserveer dan (nog even) niet.

Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben, en zouden het heel erg leuk vinden om jullie in 2021 (weer) te begroeten op ons bedrijf!

 

Januari 2021

De boekingen voor het nieuwe seizoen komen weer binnen! Ondanks de Coronaperikelen die ons in geheel Europa bezig houden hebben we weer goede moed op het nieuwe seizoen. We weten immers wat Corona in houdt en met de juiste maatregelen en protocollen moet kamperen gewoon mogelijk zijn, dit heeft zich in de zomer van 2020 bewezen. Uiteraard moeten we ons wel aan de maatregelen houden en blijft waakzaamheid heel belangrijk. We houden de cijfers dagelijks in de gaten en hopen dat we vanaf de opening van het kampeerseizoen weer in een rustiger vaarwater belanden en dat we weer ruimte krijgen in de huidige maatregelen. Voor alsnog kan de camping gewoon open. Uiteraard als er veranderingen optreden laten we dat via de website en facebook zo snel mogelijk weten.
 
Komende maanden staan weer in het teken van snoeien en het terrein weer gereed maken voor het nieuwe seizoen. De WiFi is inmiddels weer uitebreid in sterkte, snelheid, cappaciteit en een groter bereik over de gehele camping. 

 

Laatste nieuws 10 juni 2020: sanitair volledig geopend vanaf 15 juni

Gisteren hebben we goed nieuws ontvangen, vanaf a.s. maandag 15 juni mogen de sanitairvoorzieningen weer volledig open op de camping! Alle faciliteiten zijn dus weer beschikbaar!

- er zijn voldoende desinfectiemiddelen en zeep beschikbaar;

- houd 1,5 meter afstand tot elkaar;

- is het te druk in het sanitairgebouw, kom op een ander tijdstip terug;

- let op elkaar, heb respect voor elkaar en blijf gezond!

 

De maanden juli en augustus hebben we nog enkele plaatsen vrij, met uitzondering van eind juli en begin augustus. Dan is alles reeds volgeboekt, op de website kunt u de beschikbaarheidskalender zien. 

 

 

Laatste nieuws 5 juni 2020: Toiletten geopend!

Inmiddels zijn de toiletten geopend op de camping. Let op door de regelgeving zijn de toiletten geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Uiteraard hopen we dat deze spoedig 24/7 geopend mogen zijn. De douches en wastafels zijn nog gesloten volgens de landelijke regels. Hopelijk worden de regels snel versoepeld en is de gehele sanitairvoorziening weer beschikbaar.

Samengevat:

- toiletten zijn geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur;

- douches gaan open vanaf 1 juli;

- gebruik eigen chemisch toilet en het ledigen daarvan is toegestaan;

- er is voldoende desinfectiemiddel en zeep beschikbaar voor de persoonlijke hygiene;

- het sanitair is ruim opgezet om afstand te houden;

 

Voor de zomervakantie lopen de boekingen nu binnen. De camping is in de laatste week van juli al volgeboekt. U kunt op de website bij het reserveringsformulier realtime zien of er nog plaats is of niet. U kunt daar ook gelijk boeken. 

 

Privesanitair

De vraag naar privesanitair is enorm. We hebben deze maar beperkt beschikbaar op de camping. Op dit moment zijn dan ook de privecabines in de maanden juni en juli gereserveerd. Vanaf eind augustus is er weer een mogelijkheid.

Pinksterweekend 29 mei - 1 juni

Met het a.s. pinksterweekeinde zijn alle met privesanitair gereserveerd. Indien u zelfvoorzienend bent door middel van een eigen chemisch toilet dan hebben we nog voldoende plaats vrij. Reserveren is gewenst, u kunt dit doen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam en adres en dag van aankomst en vertrek en het aantal personen. Of reserveren via de website.

Hemelvaartsweekend 20 - 24 mei

Voor het Hemelvaartsweekend zijn alle privesanitairplaatsen gereserveerd. Voor caravans en campers die zelfvoorzienend zijn door middel van een eigen chemisch toilet zijn er nog wel plaatsen beschikbaar. Deze kunt u reserveren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Hier in duidelijk uw naam en adresgegevens vermelden, het aantal personen en de aankomst en vertrekdatum. De e-mail werkt het makkelijkste!

Voorjaar 11 mei 2020 - Corona

De Veiligheidsregio Zeeland heeft beslist dat het gebruik van een chemisch toilet weer is toegestaan op de camping! Dat betekent dat de zelfvoorzienende gast ook weer welkom is en niet verplicht gebruik hoeft te maken van privesanitair.
Dus maakt u gebruik van een chemisch toilet in de camper of caravan en eventueel een douche dan kunt u weer kamperen op de camping!
 
De privécabines zijn komende periode veelal gereserveerd.
Het algemene sanitair gebouw blijft gesloten volgens de landelijke richtlijnen tot 1 juli.
 
Verder zijn we nog gebonden aan een maximum bezettingspercentage van 15 % tot 15 mei, 50 % tot 29 mei, 75 % tot 1 juli en vanaf 1 juli 100 %. Alles onder voorwaarde dat de zorg het toelaat en het virus onder controle blijft.
 
Op de camping zorgen we ervoor dat we voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.
- houd afstand;
- betaal zoveel mogelijk vooraf of via de pin en contactloos;
- vertoont u klachten die bij het Coronavirus horen, blijf dan thuis!;
 
Hopelijk blijft alles positief en kunnen we komende weken gasten ontvangen met de beperkende maatregelen. Als alles dan goed blijft gaan kunnen we vanaf 1 juli er nog een mooi zomerseizoen van maken!

 

April 2019

Wat hadden we een mooie Pasen, een volle camping met schitterend weer! Op de zaterdag voor Pasen zijn er foto's gemaakt om zo een virtuele tour over de camping te maken. Een kijkje bij het toiletgebouw en bij het water mag natuurlijk niet ontbreken! 

Klik hier voor de Google Streetview fototour over de camping!

Maart 2019

15 maart is de camping weer open gegaan, gelijk het eerste weekend was het nog niet heel mooi weer, maar het weekend van 23 en 24 maart maakte veel goed! Veel losse gasten hadden hun camper en caravan weer uit hun winterslaap gehaald.

De winter zijn we goed doorgekomen, de windsingels zijn weer flink gesnoeid om zo een gezonde beplanting te houden. We hebben extra verharde camperplaatsen aangelegd met 10 ampere stroom. Om zo ook bij natte periode de campers goed te kunnen plaatsen. Verder is er een stuk elektra vernieuwd op de minicamping en hebben we het erf iets uitgebreid met verharding.

Het nieuwe reserveringsprogramma werkt goed, op veel puntjes is het nog wennen, maar de gasten weten het systeem goed te gebruiken. Voor het Hemelvaartsweekend is de camping al bijna volgeboekt!

Oktober 2018

We hebben een nieuwe website! De oude website gaf de laatste tijd wat problemen, dus tijd voor een nieuwe. De nieuwe site is weer helemaal up tot date en wordt ook gelijk gecombineerd met een nieuw reserveringssysteem. Vanaf seizoen 2019 kunt u nog makkelijker reserveren en de beschikbaarheid controleren. 
Komende dagen en weken zal de site nog verder gevuld worden, mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

November 2018

De camping is weer in wintersluiting. Na een koude en natte start in maart hebben we een topzomer en een schitterend najaar gehad. Het nieuwe toiletgebouw heeft goed gedraaid en is goed ontvangen door de gasten. Wanneer het weer meewerkt gaan we 15 maart 2019 weer open! Nu aankomende winter weer snoeien, onderhoud en nieuwe ideeen uitwerken! Tot volgend seizoen!

Lid van: